Elke week stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek.

Op 4 mei 2012

Elke week stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek.
Deze week is het de beurt aan Virginie TERRIER.

Eerst even voorstellen.

Virginie Terrier 39 j ,reeds 20 jaar woon ik in Wervik,  gehuwd met Yves Van de Moortele en Virginie TERRIERmama van 2 kinderen  Michelle 13j en Aico 10j, bediende maar tot voor kort was ik zelfstandige, uitbaatster van ‘t Alternatief. Ik ben al jaren door de politiek gebeten, Maar als fulltime zelfstandige en mama van 2 kinderen schoot er weinig  tijd over voor nevenactiviteiten.

 

Vanwaar mijn gedrevenheid voor N-VA en de gemeentepolitiek?
De N-VA is volgens mij de partij met de meeste geloofwaardigheid en is rechtlijnig. Ik wil mij met veel ‘goesting” inzetten voor Wervik-Geluwe.  Ik ben ook overtuigd dat N-VA Wervik-Geluwe  een waardig alternatief  is voor de huidige meerderheid.

Wat willen we verwezenlijken / veranderen in WERVIK?
De lokale economie, cultuur, jeugd  alsook veiligheid liggen mij nauw aan het hart.  Als gewezen  zelfstandige besef ik maar al te goed dat de economie de motor is van een bloeiende en bruisende stad. Al meer dan 10 jaar ben ik schatbewaarster van een lokale toneelvereniging en hierdoor weet ik maar al te goed dat er nog veel werk voor de boeg is. Er is bijvoorbeeld dringend nood aan een  oplossing voor de lokale verenigingen, die geen of nauwelijks ruimte ter beschikking krijgen om hun “ding” te doen.
De jeugd is onze toekomst en er moet naar hun behoeftes en verlangens geluisterd worden.  Men moet ervoor zorgen dat de jeugd zich goed voelt in eigen stad  en er graag vertoeft en uitgaat. Onze  kinderen moeten zich kunnen amuseren en veilig kunnen spelen.  Onze jeugd moet genoeg ruimte krijgen om hun hobby’s uit te oefenen, etc...
Qua veiligheid wordt er al jaren beloftes gedaan voor meer blauw op straat en beter politiebeleid, maar helaas blijft het er daar ook bij. Ook hierin zal onze ploeg van de N-VA zijn steentje bijdragen en ervoor zorgen dat Wervik  gehoord wordt en er eindelijk actie ondernomen wordt.

Ik ben er ook zeker van dat er dankzij de N-VA  er eindelijk vooruitgang en verandering komt omtrent die vlakken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is