Elke week stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek

Op 26 april 2012

Elke week stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek.
Deze week is het de beurt aan Jean-Marie, onze voorzitter.

Eerst even voorstellen.
Ik ben Jean-Marie Delbaere, geboren en getogen te Wervik en 37 jaar gehuwd met Magda Jean-Marie DELBAERECoudyzer. Samen hebben we 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik was werkzaam bij Belgacom en vanaf eind oktober 2012 ben ik definitief met pensioen. Tijdens de weekends kan je mij terugvinden in de sportzaal “De PIONIER” waar ik ga supporteren voor de plaatselijke volleybalclubs (HERMANAS dames en VIROVIOS heren).

Vanwaar mijn gedrevenheid voor N-VA en de gemeentepolitiek?
Sinds 1988 zetel ik als OCMW-raadslid in Wervik, inmiddels dus al 24 jaar. In 1988 behaalde de toenmalige VU 6 zetels en ik ging naar de OCMW-raad. N-VA is, verlost van alle plaatselijke kartels klaar om in WERVIK-GELUWE alleen naar de kiezer te stappen.
Ik denk dat dit het moment bij uitstek is voor N-VA om ons plaatselijk te verankeren in onze  gemeente. We gaan dan ook met een sterke en gemotiveerde ploeg naar deze verkiezingen.

Wat willen we verwezenlijken / veranderen in WERVIK?
Het voeren van een eerlijke en correcte politiek met inspraak van de burger is voor mij een groot punt. Ook het mede in stand houden van ons cultureel erfgoed vind ik belangrijk. Daarnaast zou het ook mooi zijn om de verschillende speelpleinen en speeltuinen voor onze kinderen en onze jeugd verder uit te bouwen in onze gemeente. Ook belangrijk is dat iedere burger in Wervik-Geluwe in het volste vertrouwen iemand van zijn bestuur kan aanspreken.
En de financiën van onze gemeente onder controle te houden wordt ook een grote uitdaging voor de volgende legislatuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is