Elke week stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek

Op 9 oktober 2012

We zitten in de laatste rechte lijn naar de verkiezingen en vandaag stellen we twee mensen aan jullie voor namelijk onze top 2.

Belinda en Sanne: een tandem die kan tellen, geen belovers, maar doeners.

Eerst beide even voorstellen.

Onze lijsttrekker: Belinda Beauprez, 51 lentes jong, moeder van drie kinderen en wonende te Geluwe. Ze Belinda BEAUPREZ, lijsttrekkerwerkt in Wervik, reeds 25 jaar runt ze samen met haar man Frankie Duverger het aluminiumbedrijf Francovera. Elke dag streeft ze ernaar om het financiële en logistieke gebeuren van de zaak te optimaliseren. Met dezelfde inzet en gedrevenheid wil zij zich dan ook ten volle inzetten voor Wervik-Geluwe. Wie haar kent omschrijft haar als: iemand met inzet en daadkracht, een eerlijk persoon waarvan je weet wat je er aan hebt. Ze heeft ook oog voor nieuwe invalshoeken gekoppeld aan een beheerst budget. Openheid van bestuur staat bij haar echter voorop. Deze eigenschappen samen haar gedurfde tussenkomsten in de gemeenteraad hebben haar dan ook lijsttrekker gemaakt.

Op plaats twee: Sanne Vantomme. Sanne is 38 jaar en trotse vader van Arne en Ward. Hij is gehuwd metSanne VANTOMME Katrien Forrez (Geluwe). Hij zetelt sedert 1995 onafgebroken in de gemeenteraad waar hij onder de vleugels van Rosa Lernout-Martens zijn eerste stappen in de politiek zette. Sanne is niet de man van grote woorden en lange redeneringen maar zette toch zijn stempel op het Wervikse beleid door zijn veel opvallende en gedurfde tussenkomsten. Sanne staat door zijn beroep dagdagelijks midden de mensen en weet zeer goed wat er leeft bij de bevolking, deze rijkdom wil hij dan ook omzetten in beleid.

 

Wat willen we verwezenlijken / veranderen in WERVIK?

Samen met de N-VA ploeg pleiten Belinda en Sanne voor een betere veiligheid voor de inwoners van Wervik–Geluwe, dit via politie en brandweer. De verkeersveiligheid moet geoptimaliseerd worden, dit samen met een goed parkeerbeleid. Veilige fiets– en voetpaden in een nette stad met beter onderhoud van de groenzones.

Betaalbaar wonen voor jong en oud en voldoende accommodatie voor de verenigingen, zo moet Ter Linde ontdubbeld worden. En moet er een nieuwe polyvalente zaal komen in Wervik. Voor stadsgebouwen een goede budgettering en beter onderhoud.

Geen beleid van ‘toespraken’. Zij willen net jullie ‘inspraak’ organiseren. En nadien is het aan de verkozenen om een ‘uitspraak’ te doen zodat iedereen weet aan wat zich te houden. Dàt is krachtdadig bestuur waar N-VA Wervik-Geluwe voorstaat. Daarvoor engageren Belinda en Sanne zich.

Ondertussen willen ze ook aan bruggen bouwen met andere partijen. In politiek moet je duidelijk met je voeten op de grond kunnen blijven, en net begrijpen dat anderen ook net verkozen zijn om een mening te verkondigen. Peilingen zijn maar peilingen, N-VA Wervik-Geluwe wil werken om uw stem te verdienen. Belinda en Sanne engageren zich voor zes jaar om voor u te werken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is