Vandalisme bederft balokken-pret

Op 3 mei 2013

Met de komst van het mooie lenteweer is het voor jong en oud , fijn toeven op de Balokken. Maar alles heeft ook zijn schaduwzijde: sommigen nemen een loopje  met wat kan en mag, en bederven zo de pret. Vandalisme, vuurtje stoken, zwerfvuil, loslopende honden: dit kan niet door de beugel! Op 1 mei werden warempel bij dageraad nog smeulende vuurtjes aangetroffen.

N-VA Wervik –Geluwe pikt dit niet. De Balokken moeten onze groene long blijven, een veilige plaats waar we kunnen genieten van de rust en de natuur.

Als politieraadslid zal ik, Virginie Terrier, dan ook ijveren voor meer politietoezicht. Niet alleen overdag , maar ook ‘s avonds en ‘s nachts moet er controle uitgeoefend worden.

Ik heb reeds contact opgenomen met de burgemeester, hoofd van de politie, en hem van mijn bekommernis op de hoogte gebracht. Hij bevestigde dat dit probleem ondertussen op de agenda geplaatst werd op het eerstkomende politiecollege.

Wij roepen ook allen , die getuige zijn  van wandaden of onregelmatigheden op, deze te melden aan de politie of de bevoegde stadsdiensten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is