N-VA Wervik-Geluwe draagt een warm hart voor de actie Music for Life

Op 22 december 2016
kerstmarkt in Geluwe

Net als vorige jaren steunt N-VA ook dit jaar Music for Life. Dit jaar bundelen alle provincies de krachten samen en steunen we niet één maar drie goede doelen.

In april werd Marieke Vervoort gekozen als ‘Vlaamse Madam’ van 2016, daarom engageert de N-VA zich ook voor de drie vzw’s waarvan zij meter is  nl. VZW Piocchio, VZW Villa Clementina en VZW Canisha. 

Ook N-VA Wervik-Geluwe draagt een steentje bij.  Op zondag  11 december, tijdens de kerstmarkt in Geluwe, verkocht de afdeling windlichtjes alsook kerstmutsen ten voordele van het goede doel.
Er kwam ook steun uit parlementaire hoek.  Danielle Godderis ’T Jonck, Vlaams Parlementslid en trekker van de nationale actie, kwam een handje toesteken.
De leden, sympathisanten en passanten aarzelden niet om deze actie een warm hart toe te dragen.  Samen bracht de actie 300  euro op en dit bedrag gaat integraal naar de drie goede doelen. 

 

Eerst en vooral VZW Pinocchio, die de belangen en het welzijn van de kinderen en jongeren met brandwonden behartigt. 

Daarnaast ook voor VZW Villa Clementina, die instaat voor de opvang van  kinderen met of zonder een beperking.  Ze hebben ook hun zorgboerderij, snoezeltuin en zwembad voor aquatherapie .

Ten slotte komt ook VZW Canisha aan bod, zij leiden vrijwillig assistentiehonden gratis op, die personen met een beperking bijstaan in het dagelijkse leven.

 

Het bestuur van N-VA Wervik-Geluwe

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is