Shop & Go ook in Geluwe.

Op 26 oktober 2017, over deze onderwerpen: Mobiliteit
Shop & Go

Na het succesvol proefproject, Shop & Go in Wervik werd er ook een proefproject Shop & Go uitgerold in deelgemeente Geluwe.
Na een proefperiode van zes maanden en na een grondige evaluatie werden er een 18 plaatsen in Wervik bestendigd.
Deze parkeerplaatsen werden visueel duidelijker gemaakt zodat de bestuurders onmiddellijk zien dat ze zich op een andere parkeerplaats bevinden.

Op een shop en go-parkeerplaats mag men 30 minuten parkeren, we proberenzo meer rotatie te verkrijgen in het parkeergebeuren.
Dit is een must voor veel handelaren en winkeliers maar ook voor de buurtbewoner of bezoeker die eventjes kort wenst te parkeren.

De handelaren liggen ons nauw aan het hart, zij zorgen ervoor dat ons centrum bruisend is en ze versterken het sociale weefsel van onze gemeenschap.

Op een zevental plaatsen werd het Shop & GO principe in Geluwe geïnstalleerd in het centrum, deze worden binnen een aantal maanden geëvalueerd en indien positief bevonden bestendigd.

Het Shop & Go principe kan nog worden uitgebreid daarvoor wordt aanvraag per aanvraag bekeken en aan de hand van een aantal logische criteria al dan niet uitgevoerd.

Er zijn momenteel twee plaatsen voorzien op de Sint-Denijsplaats, een drietal in de Menenstraat en een tweetal in de Beselarestraat.


Sanne Vantomme
0476/55.94.27

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is